Web Analytics
scris joi, 15.06.2023

Moșoaia: Reținut pentru furt calificat

În ziua de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au identificat și reținut un bărbat de 49 de ani, din Hârsești.

Moșoaia: Reținut pentru furt calificat

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 10 iunie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-o locuință de pe raza localității Moșoaia, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Citește și Bărbat prins cu 61 kg de cannabis şi 131 de plante pe care le cultiva într-o hală

Pentru administrarea probatoriului, la data de 14 iunie a.c., polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în baza mandatelor emise de Judecătoria Pitești, au efectuat două percheziții domiciliare în localitatea Moșoaia.

Ulterior, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...