Web Analytics
scris marți, 13.09.2022

TOP 5 fonduri de ten actuale în 2022

Arsenalul cosmetic al femeii moderne, de regulă, include o mulțime de cosmetice pentru a crea un machiaj perfect și divers. Cu toate acestea, printre toate aceste varietăți, fondul de ten este cel care îți poate transforma în mod magic aspectul în câteva minute, ascunzând liniile fine și mascând imperfecțiunile pielii. Iată de ce, achiziționarea acestuia impune o atenție deosebită, care trebuie efectuată în conformitate cu caracteristicile individuale ale tenului tău.

TOP 5 fonduri de ten actuale în 2022

Tendința pentru machiajul natural îi determină pe producători să îmbunătățească an de an calitatea fondurilor de ten. Fondul de ten modern – este o „a doua piele” fără greutate, care oferă un confort maxim pe tot parcursul zilei.

Citește și: În sfârşit, procurorii sunt pe urmele jafului forestier de la Pietroşani

Împreună cu magazinul online MAKEUP am pregătit o selecție a TOP 5 cele mai actuale fonduri de ten pentru toate tipurile de ten și probleme.

Enough Collagen Moisture Foundation SPF 15

Acest fond de ten coreean a câștigat o mulțime de recenzii entuziaste din partea bloggerilor de frumusețe și a fetelor obișnuite deopotrivă. Este lăudat pentru aplicarea sa confortabilă, capacitatea excelentă de mascare și pentru rezistența bună. Conform recenziilor fetelor de remarcat este faptul că fondul de ten de „așează” foarte bine și se îmbină perfect cu oricare ton de piele. Acoperă excelent majoritatea imperfecțiunilor, nu usucă pielea, nu accentuează descuamarea, conține filtru de protecție SPF15.

L’Oreal Paris Infallible 32H Fresh Wear Foundation

L’oreal Infallible se caracterizează prin formula sa inovatoare ce oferă un nivel de acoperire impecabil – maschează aproape toate tipurile de imperfecțiuni, dar fără a crea „efect de mască”. Textura ușoară, conferă un aspect fresh pentru întreaga zi, iar ingredientele active include în compoziție îngrijesc și protejează tenul de abraziune și uscare. Conține filtru de protecție SPF 30 – care stopează și protejează de îmbătrânirea prematură. Paleta include 30 de nuanțe potrivite pentru absolut toate tonurile de piele.

Revlon ColorStay for Combination/Oily Skin SPF 15

Revlon Colorstay for Oily Skin este un fond de ten potrivit pentru tenul gras și combinat, face pielea perfect uniformă și mată, ascunde perfect roșeața, petele de vârstă și alte imperfecțiuni, fără să se usuce, să înfundă porii sau să lase urme. Deși deține o textură ușoară, asigură o acoperire densă care acoperă imperfecțiunile. Conține factor SPF 15 care asigură protecție împotriva razelor UV și a îmbătrânirii premature.

Clinique Even Better Makeup SPF15

Un fond de ten corector care nu numai că „șterge” imperfecțiunile de pe față, dar combate și pistruii și petele de vârstă. Deține o textură fără greutate, ușor de aplicat care uniformizează vizibil tonul, maschează bine imperfecțiunile, nu subliniază porii, rezistă toată ziua și nu oxidează. Acoperirea are un finisaj umed, radiant, care este optim pentru pielea uscată și normală. Paleta include 54 de nuanțe potrivite pentru toate tonurile de piele.

Citește și: Bărbat atacat de urs, în stare critică la spital

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

Estee Lauder Double Wear având o textură densă ascunde de minune chiar și imperfecțiunile evidente și uniformizează tonul pielii, păstrând aspectul natural al acesteia.  Este surprinzător de flexibil la modalitățile de aplicare – poate fi aplicat cu degetele, pensulă sau burete. Matifiază perfect, rezistă pe tot parcursul zilei, nu se oxidează, nu se adună în pliuri și nu pătează pielea. Gama bogată de culori vă permite să alegeți nu numai tonul în sine, ci și intensitatea acestuia, precum și culoarea și saturația subtonurilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...