Web Analytics
scris duminică, 11.09.2022

Bărbat atacat de urs, în stare critică la spital

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de urs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un sat din județul Buzău. Medicii fac eforturi să îi salveze viața, dar starea sa este critică deoarece a pierdut foarte mult sânge.
Bărbatul mergea spre casă sâmbătă noaptea în jurul orei 2.30 când, în satul Nemertea, s-a trezit cu ursul în față. Animalul l-a atacat și i-a provocat răni grave la mâini și la picioare. Bărbatul a scăpat cu viață și a fost transportat la un spital din Brașov.

Bărbat atacat de urs, în stare critică la spital

Citește și: A murit Florin Hidișan, fostul fotbalist de la FC Argeș


Cu o zi înainte, un urs a fost lovit mortal de trenul Buzău – Nehoiașu, în apropiere de Șețu (Păltineni). În ultima perioadă au existat numeroase mesaje RO-Alert în zonele Paltineni – Pătârlagele, mesaje ce anunțau prezența urșilor în zonele locuite.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Multumiti pentru astea lu Ciolos si lu getodaca Cristiana Paşca Palmer, acestia ne-au impus proiectul Romania-sanctuarul ursilor, pentru ca vesticii civilizati ii refuza pe ursi, ca le papa cetatenii si le distruge turismul. Dar in rrromania cetatenii nu conteaza defel, decat ca platitori de impozite, nu au nici macar dreptul sa circule prin localitati. Iar ASTIA alesii , adica mafia ministeriabililor de acum, sunt pe aceeasi felie si in aceeasi cloaca, ca doar au conturile din elvetia dodoloațe si rotunjite de ONG-urile ”europene” !!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită