Web Analytics

„Toate echipele din judeţ trebuie să aibă condiţii decente pentru desfăşurarea jocului de fotbal”

de | 17.05.2017 21:25 | Sport

13 Priseceanu# Declară Marius Priseceanu, candidat la şefia AJF Argeş

# De ce vreți să deveniți președinte la AJF Argeș?
– În primul rând să schimb condițiile din fotbalul județean. Într-adevăr există baze sportive bune, dar trebuie o dezvoltare la nivelul județului a tot ce înseamnă echipe de Liga a IV-a, a V-a, copii și juniori, precum și de Liga a VI-a, pe care intenționez să o înființez.
# Pentru membrii Adunării Generale a AJF Argeș, cei care vor decide cine îi va conduce în următorii 4 ani, spuneți o scurtă prezentare profesională a dvs.
– Am studii FRF pentru antrenori, licența A și B, sunt absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și am un master în Performanța în Sport. Vreau să spun și că în echipa națională a României am făcut parte în loturile UEFA ‚89 între 1986 și 1989, în echipa națională de tineret între 1989 și 1991 și în echipa olimpică a României între 1991 și 1992. De asemenea, am jucat în Cupa UEFA cu Dinamo București, am peste 250 de meciuri și 37 de goluri în Divizia A, peste 50 de meciuri în Divizia B și aproximativ 75 de meciuri la echipa națională de tineret. Ca antrenor, vreau să menționez că am fost la Al Hilal U21, la TUS St. Hufle-Heede în Germania, la FC Argeș Dacia, la FC Internațional Pitești, la școala privată de fotbal „Constantin Dumitru” și la propria școală de fotbal care îmi poartă numele. Nu în ultimul rând, am antrenat și pe Atletic Bradu în Liga a III-a, iar în prezent sunt profesor de educație fizică și sport la Școala gimnazială Nicolae Bălcescu.
# Din programul pentru funcția de președinte al AJF, spuneți câteva obiective realizabile.
– Obiectivele stabilite sunt mult mai multe, dar aș vrea să punctez unele dintre cele mai importante pentru că până la alegerile din iunie voi prezenta publicului larg întreg programul meu. Dezvoltarea și promovarea jocului de fotbal pe raza județului Argeș cu înființarea de echipe noi, ajutate cu materiale sportive sunt primordiale. Apoi mi-am propus îmbunătățirea și dezvoltarea relațiilor între AJF și FRF, LPF, precum și cu alte asociații județene și cluburi de fotbal. De asemenea, întreținerea și dezvoltarea relațiilor cu Direcția județeană pentru sport, Consiliul Județean, administrația publică locală pentru o bună desfășurare a jocului de fotbal cred că este un obiectiv foarte important. Dezvoltarea fotbalului în județul Argeș prin crearea de condiții și anume materiale, baze sportive cu terenuri artificiale sau de iarbă, cu vestiare, dușuri, locuri pe scaune între 100 și 500 sau chiar mai mari. Toate aceste lucruri le vom face prin atragerea de fonduri europene simplificând activitatea primăriilor referitor la costuri. Toate echipele din județ trebuie să aibă condiții decente pentru desfășurarea jocului de fotbal.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii