Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Toamnă plină de spectacole la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Pitești organizează joi, 19 septembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, al doilea concert simfonic extraordinar al lunii. Alături orchestra instituției revin dirijorul Walter Hilgers, din Germania, și pianistul de origine rusă André Parfenov.

Toamnă plină de spectacole la Filarmonica Piteşti

Și soprana Irina Baianț revine la Filarmonica Pitești pentru un concert extraordinar susținut alături de Orchestra Simfonică a filarmonicii și dirijorul Andrei Tudor. Spectacolul va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 19. Biletele care mai sunt disponibile se găsesc și pe www.bilete.ro.
Pe 27 septembrie, de la ora 19, reîncep și Conferințele Filamonicii. Invitatul moderatorului Mădălin Voicu Jr. (nepotul renumitului violonist Ion Voicu) este compozitorul, orchestratorul, pianistul şi dirijorul Andrei Tudor.
Și celebra formație Bere Gratis vine în premieră la Filarmonica Pitesti, pe 10 octombrie, de la ora 19. Va fi un concert rock simfonic alături de orchestra instituției, tot sub bagheta lui Andrei Tudor.
M.S.

Citește și Revin Conferințele Filarmonicii Pitești

Citește și Serviciul sanitar în timp de război, pe Mateiaș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...