Web Analytics

Doi tineri din Topoloveni, reținuți pentru viol

de | 4.10.2018 14:18 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 281 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 60.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 20 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au identificat doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, din Topoloveni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de viol.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 septembrie a.c, cei în cauză, prin amenințare și constrângere fizică, ar fi întreținut relații sexuale cu o tânără de 19 ani, împotriva voinței acesteia.

Cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii