Tichetele sociale au ajuns la elevii defavorizați din Argeș

de | 22.04.2022 15:22 | Actualitate, Home


Tichetele sociale în valoare de 500 de lei au ajuns la elevii defavorizați din județul Argeș. Anunțul a foat facut de prefectul Radu Perianu:

“7659 de tichete sociale electronice pentru elevi defavorizați au ajuns la copii din județul Argeș.
Valoarea fiecărui tichet este de 500 de lei.

Citește și:Mii de tichete sociale pentru elevii defavorizați din Argeș

Banii pot fi folosiți pentru a cumpăra rechizite și îmbrăcăminte. Realitatea ne arată că mulți părinți îi folosesc ca să le ia copiilor, haine noi de Paște. Faptul că ei se vor bucura, să zicem, de un trening nou acum de Paște și îl vor folosi și la școală, arată că programul și-a atins scopul.

Aceste tichete sociale sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate(POAD). Este implementat de Inspectoratul Școlar Argeș. Instutuția Prefectului județul Argeș a identificat destinatarii finali eligibili.”, transmite prefectul de Arges.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed