Web Analytics

The Mono Jacks cântă la Filarmonica Piteşti în vară

de | 4.04.2024 12:00 | Actualitate, Cultură, Home

Filarmonica Pitești are mai multe proiecte muzicale programate pentru perioada următoare. Saxofonistul Nicolas Simion (foto) va susține un recital extraordinar la Filarmonica Pitești, vineri, 5 aprilie, de la ora 19.00, alături de Trio Jazz&Pop Pitești. Compozitor, saxofonist, clarinetist, lider al unor trupe de jazz, aranjeur și editor, Nicolas Simion este unul dintre cei mai cunoscuți jazzmeni, apreciat atât în țară, cât și peste hotare. Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 50 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

De asemenea, Filarmonica Pitești a pus în vânzare, la sediul de la Centrul Multifuncțional (Calea București, Nr. 2) și pe www.bilete.ro, bilete la concertul vocal-simfonic extraordinar care va avea loc cu ocazia festivalului Simfonia Lalelelor, pe 18 aprilie. Concertul este susținut de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor, Tiberiu-Dragoș Oprea, solista Iana Novac, grupul Distinto și pianistul Ștefan Doniga. Fiind un concert extraordinar, prețul unui bilet este 50 de lei, respectiv, 40 de lei, în funcție de categoria locurilor. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
Filarmonica Pitești a anunțat și primul concert eveniment din acest an. „THE MONO JACKS SIMFONIC” va avea loc pe 20 iunie, de la ora 19. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești și dirijorul Tiberiu-Dragoș Oprea, va evolua trupa The Mono Jacks. În toată țara, concertul trupei s-a desfășurat cu casa închisă. Biletele sunt disponibile încă de acum, atât online, cât și la casieria filarmonicii.
M.S.

Citește și O piteşteancă îi învaţă pe tineri Street-Dance şi K-pop. Elevii Simonei Din s-au calificat la Campionatul Mondial de Dans din Olanda

Citește și Semnal editorial. „Lacrima templului”, de Ioan Vintilă Fintiş

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *