Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Tesla vine să investească în România. Când încep angajările 

Tesla va construi o fabrică de echipamente pentru stocarea energiei, inclusiv baterii pentru maşini electrice. Compania Tesla Energy Storage va investi 450 de milioane de lei. 

Tesla vine să investească în România. Când încep angajările 

Citește și: A murit o figură legendară a Televiziunii Române

Tesla Energy Storage face parte din grupul cehesc TESLA, producător de echipamente energetice.Compania va construi fabrica în Zona Liberă din orașul Brăila. Facilitățile oferite și poziționarea i-au convins pe investitori să aleagă Brăila.

Tesla va produce baterii destinate utilizării rezidențiale, comerciale și industriale. Ce este şi mai important: va produce baterii pentru vehiculele electrice.

„În urma discuțiilor cu autoritățile locale, am remarcat o creștere semnificativă a investițiilor în Brăila. Orașul nu este lipsit de viziunea unei dezvoltări viitoare. Proiecte majore, precum construcția podului de la Brăila care va facilita legătura cu Dobrogea și dezvoltarea drumului expres Brăila – Galați, precum și investițiile din zona portuară, demonstrează potențialul acestui oraș”, au declarat reprezentanții Tesla.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *