Web Analytics

Teroare la Cluj. Un american și-a ameninţat soția că o ucide, apoi s-a refugiat pe acoperiş!

de | 19.03.2023 14:59 | Actualitate, Home

Clipe de teroare în dimineața zilei de duminică, 19 martie, la Cluj-Napoca. Un bărbat, cetăţean american, a început să urle la soția sa, amenințând-o că o ucide. Alertați de vecini, autoritățile au trimis forțe impresionante de salvare. La vederea lor, turbulentul s-a refugiat pe acoperiș, de unde a continuat să profereze injurii.

Citeşte şi: Jaf în pădurile Argeşului! Alte amenzi şi dosare penale trimise la Parchet!

Femeia, rănită, s-a refugiat la vecini. La faţa locului au intervenit forţe ale Serviciului de Ambulanţă, de la Pompieri, Poliţie, precum şi trupe speciale ale Jandarmeriei. La sosirea lor, bărbatul a ameninţat că are arme în casă, după cum informează Observator, citat de realitatea.net.

Apoi s-a refugiat în pod. După mai multe ore de negocieri, când s-a simţit încercuit, a spart ţiglele de pe casă şi a urcat pe acoperiş. Acolo a fost încătuşat de poliţişti.  A fost transportat la UPU, de unde va fi transferat la un spital de psihiatrie. De fapt, se va întoarce de unde a ieşit în urmă cu o zi, pentru că săptămâna trecută a avut un alt episod de furie în care a vandalizat maşinile de pe strada unde locuieşte, conform sursei citate.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *