Teren nou de sport pentru Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

de | 10.05.2022 13:33 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi, 10.05.2022, Primăria Municipiului Pitești a semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul <Teren de sport Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”>, executantul lucrării fiind SC TOP LINE CONSTRUCT SRL.

Citește și: Programul lucrărilor la infrastructura rutieră din județul Argeș în perioada 09.05-13.05.2022

Principalele lucrări ce vor fi realizate în cadrul acestui proiect sunt: teren de handbal cu suprafață de joc din tartan, cu alei pietonale din dale de beton prefabricat; marcaje suprafață de joc și porți metalice; împrejmuire de siguranță din profile metalice 100×40 mm dotată cu sistem de iluminat de tip nocturnă, cu proiectoare de tip LED; trotuare din beton armat cu pavaj din beton prefabricat.

Valoarea contractului este de 970.504,50 lei cu TVA inclus, termenul de finalizare a proiectului fiind de opt luni, din care 2 luni sunt prevăzute pentru realizarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, restul de 6 luni fiind alocate execuției efective a lucrărilor.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed