Web Analytics
scris joi, 29.09.2022

Teren de la MAN pentru extinderea cimitirului Sf. Gheorghe

Concesionat în proporție de 99%, cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești a devenit supraaglomerat iar cimitirele din Găvana și Prundu nu pot prelua pentru înhumare decedații din zonele arondate Cimitirului din Trivale. Situația poate fi acum rezolvată prin trecerea în domeniul public al municipiului Pitești a unei suprafețe de 6,6 hectare care era la MAN.

Teren de la MAN pentru extinderea cimitirului Sf. Gheorghe

Aleșii locali au votat, în urmă cu puțin timp, cererea de transmitere, prin hotărâre de guvern, a terenului în suprafață de 66.037 mp situat în Calea Drăgășani FN din domeniul public al statului, aflat în administrarea MAN, în domeniul public al municipiului Pitești și administrarea Consiliului Local Pitești.

Citește și Studiul de fezabilitate al noului stadion ”Nicolae Dobrin”, aprobat în unanimitate!

Această mutare se încearcă din anul 2012 dar transferul a fost blocat de un litigiu care a avut ca obiect respectivul teren. Însă urmă cu o lună a fost obținut certificatul de grefă care atestă că este liber de sarcini, după acum a anunțat viceprimarul Gelu Tofan. Aici, municipalitatea intenționează regularizarea văii, iar după realizarea acestei investiții să se poată trece la extinderea cimitirului Sf Gheorghe și a Stadionului Trivale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *