Web Analytics

Tensiune şi teamă la centrul de carantină al Primăriei Piteşti: reprezentanţii ISU nu mai vor să ducă mâncarea singuri pacienţilor

de | 12.03.2020 15:01 | Actualitate

Numărul persoanelor carantinate la hotelul Primăriei Piteşti de pe Bd. Eroilor a ajuns joi 12 martie la 50, acestea provenind din Italia, Germania şi Elveţia. Rudele acestora vin constant în zonă să se intereseze de apropiaţi sau să le aducă haine şi alte produse, însă din motive evidente de siguranţă nu pot trece mai departe de poarta de la drumul de acces spre hotel, unde sunt permanent trei poliţişti locali cu măşti.

Chiar dacă până acum nu a fost confirmat vreun caz de coronavirus în cazul celor 50 de persoane, starea din zonă este una de tensiune şi frică. Mâncarea pentru pacienţi este lăsată jos, în holul hotelului, fiind ulterior transportată la uşa fiecărei persoane de către un reprezentant ISU Argeş. Surse autorizate ne-au declarat că reprezentanţii ISU Argeş s-au arătat foarte nemulţumiţi că sunt lăsaţi să ducă mâncarea singuri, cerând să fie însoţiţi şi de un jandarm.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii