Web Analytics

Momente penibile în Consiuliul Local Pitești. Dinu nu l-a vrut pe Gheorghe Badea cetăţean de onoare

de | 21.12.2017 16:13 | Actualitate

 BADEA 3

După o întârziere de aproape o jumătate de oră, timp în care consilierii locali ai PSD s-au lăsat așteprtați nu doar de colegii lor, ci și de copiiiveniți special să le conlinde aleșilor locali, dar mai ales de cei doi militari răniți în Afganistan, invitați pentru acordarea titlurilor de „Cetățean de onoare al municipiului Pitești”, ședința CL a început cu tensiuni.

Consilierul local Dănuţ Dinu a contestat proiectul de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea titlului de ”Cetățean de onoare al municipiului Pitești” omului de afaceri Gheorghe Badea, președintele Grupului Industrial Componente Pitești.

dinu

„Vreau să știu ce a făcut domnul Badea ca să primească acest titlu! Cu tot respectul, eu nu ştiu…” a  precizat Dinu.

Au urmat câteva momente penibile și bâjbâieli în sală, până când Florin Gardin, consilierul care a prezidat ședința de joi, a dat citire expunerii de motive aferente proiectului. Omul de afaceri Gheorghe Badea nu s-a lăsat intimidat și și-a ținut speech-ul în fața aleșilor locali.

„Esența este, în viață, că ce semeni, culegi. De 50 de ani am tot semănat și am tot cules”, le-a spus Badea consilierilor locali cărora le-a mulțumit pentru distincție.

Badea

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da, domnul Badea a facut multe pentru judet, pentru Arges, multe micro-hidrocentrale ce au nenorocit dpdv ecologic vaile raurilor de munte. Adica a secat apa si au ramas doar vai seci fara vegetatie fara fauna. Pur si simplu raurile respective au disparut sub pamant. Si dansul si-a umplu buzunarele. Poate scrieti un articol si despre asta.