Web Analytics
scris sâmbătă, 08.06.2024

Temperaturi de foc în prima zi de weekend, în majoritatea regiunilor țării. Prognoza ANM pentru ziua de astăzi

Astazi, vremea va fi mult mai calda decât în mod normal la aceasta data, în special în Oltenia şi Muntenia unde local va fi canicula si disconfort termic ridicat. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului în jumatatea estica a teritoriului.

Temperaturi de foc în prima zi de weekend, în majoritatea regiunilor țării. Prognoza ANM pentru ziua de astăzi

Pe alocuri aversele vor fi torentiale, cantitatile de apa vor depasi 20…30 l/mp, va cadea grindina si vor fi posibile vijelii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 si 35 de grade.

Citește și Pitești. Primul sistem public de panouri solare termice pentru blocuri!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni (3 iunie – 1 iulie). Meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru acest interval, mai ales în regiunile sudice.

În întreaga țară, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această săptămână, iar în regiunile sudice și sud-estice se va înregistra o abatere termică pozitivă mai accentuată. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...