Web Analytics
scris sâmbătă, 07.08.2021

CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: „Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, la finalul unui meci în care brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete a greșit flagrant.

CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: „Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

Imediat după pauză, în minutul 49, Petrila a deschis scorul, cu un șut plasat, la colțul lung, din interiorul careului.    Arbitrajul echipei lui Florin Chivulete a fost unul scandalos dupa ce s-a validat CFR-ului un gol marcat din offside. Mijlocasul in afara joclui in momentul pasei venite de la Tahiri. Asistentul Vladimir Urzica a fost insa pacalit.

Pentru Mioveni nu a acordat un penalty evident. A fost visciere clară de rezultat, iar toată presa naționala a ramas unanima in a recunoaște asta. Mioveni a jucat frumos, dat fiind ca este o echipa mică și nou promovată, înfruntând cu demnitate campioana.

Primarul Ion Georgescu reacționează după finalul meciului de vinei seara dintre Mioveni și CFR Cluj și în ciuda aparențelor,  consideră echipa CS Mioveni învingătoare

Noi am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor! Hoților! Hoților!
Felicitări echipei noastre, felicitări Alexandru Pelici! Suntem mândri de voi!, a scris pe retelele de socializare edilul de la Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită