CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: “Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

de | 7.08.2021 10:39 | Actualitate, Home, Sport

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, la finalul unui meci în care brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete a greșit flagrant.

Imediat după pauză, în minutul 49, Petrila a deschis scorul, cu un șut plasat, la colțul lung, din interiorul careului.    Arbitrajul echipei lui Florin Chivulete a fost unul scandalos dupa ce s-a validat CFR-ului un gol marcat din offside. Mijlocasul in afara joclui in momentul pasei venite de la Tahiri. Asistentul Vladimir Urzica a fost insa pacalit.

Pentru Mioveni nu a acordat un penalty evident. A fost visciere clară de rezultat, iar toată presa naționala a ramas unanima in a recunoaște asta. Mioveni a jucat frumos, dat fiind ca este o echipa mică și nou promovată, înfruntând cu demnitate campioana.

Primarul Ion Georgescu reacționează după finalul meciului de vinei seara dintre Mioveni și CFR Cluj și în ciuda aparențelor,  consideră echipa CS Mioveni învingătoare

Noi am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor! Hoților! Hoților!
Felicitări echipei noastre, felicitări Alexandru Pelici! Suntem mândri de voi!, a scris pe retelele de socializare edilul de la Mioveni.
Acest articol este despre: cfr cluj,cs mioveni,infrangere,ion georgescu,meci

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed