Web Analytics

Telefon mobil recuperat de polițiștii argeșeni în mai puțin de oră

de | 23.04.2024 12:27 | Actualitate, Home

O fetiță de 12 ani a rămas fără telefon într-un magazin din Mioveni. S-a întâmplat luni seara, 22 aprilie a.c.. În jurul orei 17:30, mama fetei i-a sesizat pe polițiști, spunându-le că persoane necunoscute au luat telefonul fiicei sale, cu puțin timp înainte, când minora se afla într-un magazin din Mioveni.

Polițiștii au întocmit imediat dosar penal pentru furt și au început verificările. Au aflat că telefonul a fost furat în jurul orei 16:30, de un bărbat de 56 de ani, din Țițești. Telefonul în valoare de aproximativ 4.000 de lei a fost recuperat și restituit fetei în mai puțin de o oră de la momentul sesizării.

Urmează ca dosarul cauzei să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere corespunzătoare.

Citește și VIDEO. Accident într-o comună din Argeș. Intervin pompierii

Având în vedere împrejurările în care această faptă a avut loc, precum și apropierea de sărbătorile pascale, polițiștii argeșeni transmit următoarele recomandări:

„Bunurile cu valoare materială foarte mare, aflate în posesia unor copii, cresc riscul de victimizare a acestora. De aceea, recomandăm părinților și aparținătorilor să evite situațiile în care minorii folosesc telefoane sau tablete foarte scumpe, ori poartă bijuterii sau alte obiecte scumpe.

În zone aglomerate, piețe, magazine, bazaruri, mijloace de transport în comun, evitați pe cât posibil să vă înghesuiți sau să fiți înghesuiți. Atenție sporită la bunurile personale, dar și la persoanele din jur. Pentru a nu risca să cumpărați bunuri ce provin din infracțiuni sau bunuri ce nu corespund calitativ, vă recomandăm să evitați să dați curs unor oferte de a cumpăra bunuri oferite în condiții dubioase, la prețuri derizorii”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *