Teatrul „Alexandru Davila” are un nou logo

de | 2.09.2021 15:03 | Actualitate, Cultura, Home

Teatrul „Alexandru Davila” anunță că s-a încheiat campania de realizare a unei noi identități vizuale și a fost ales noul logo. Concursul s-a adresat pasionaților de design grafic. Pe 23 august, pe pagina de Facebook a teatrului au fost postate cele mai reprezentative 10 variante de logo trimise de concurenți și alese de specialiștii instituției, iar oamenii și-au exprimat votul printr-un like dat imaginii corespunzătoare logo-ului preferat. Votul publicului a contat în proporție de 50 % în alegerea câștigătorului. 

Noul logo al Teatrului „Alexandru Davila”

„Suntem onorați să vă anunțăm că domnul Șușcă Sorin Ovidiu este câștigătorul concursului! În opinia realizatorului, forma rotundă a logo-ului amintește de un gong, această formă permite aplicarea cu ușurință a logo-ului pe insigne, medalii, etc. Au fost folosite inițialele A și D sub forma unui scut, deasupra cărora se află o coroană. În interiorul logo-ului sunt două reprezentări ale unei fețe umane în două dintre stările umane: tristețea și bucuria. Mulțumindu-vă încă o dată pentru sprijin, vă așteptăm în sălile de spectacole!”, transmit reprezentanții teatrului.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole