Web Analytics

Concurs de realizare a unui logo pentru Teatrul „Alexandru Davila”

de | 16.06.2021 12:31 | Cultură, Actualitate, Politica si Administratie

Teatrul „Alexandru Davila” Pitești lansează concursul pentru obținerea unui LOGO reprezentativ pentru instituție. Înscrierile se fac în perioada 15 iunie – 15 iulie. Concursul se adresează pasionaților de design grafic, iar cea mai inspirată variantă de logo va fi premiată cu 1.000 lei.  Câștigătorul va primi și statutul de invitat special la toate spectacolele din sala mare a teatrului. Votul publicului va conta în proporție de 50 % în alegerea câștigătorului, iar logo-ul va fi folosit pentru toate documentele teatrului.

Citește și Programul manifestărilor de Zilele orașului Topoloveni

Fiecare participă doar în nume propriu, nu în nume colectiv sau ca angajat al unei firme, anunță reprezentanții teatrului pe pagina de Facebook a instituției. Varianta de logo propusă se va trimite la adresa de e-mail: logo@teatruldavila.ro, alături de fișiere word care să conțină date despre participant și opera lui, dar și o declarație GDPR. 

Citește și Felix Goldbach a fost instalat în funcția de manager al Teatrului „Alexandru Davila” Pitești

Înscrierea se va face între 15 iunie și 15 iulie. Între 16 și 20 iulie, reprezentanții și specialiștii teatrului vor analiza și selecta 10 dintre propuneri. Între 21-31 iulie vor vota oamenii pe pagina de Facebook a teatrului, iar pe 1 august va fi anunțat câștigătorul. Detalii despre concurs și înscriere puteți consulta în documentele atașate pe pagina de Facebook a teatrului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii