Web Analytics
scris marți, 16.08.2022

Tată şi fiică, morţi într-un accident pe DN 1

Un bărbat şi fiica sa de 11 ani au murit pe loc, noaptea trecută, într-un accident cumplit produs pe DN 1, în zona Movila Vulpii.
Un bărbat în vârstă de 44 de ani, care conducea o maşină în care se aflau soţia (38 de ani) şi fiica (11 ani), a tras pe dreapta, pe marginea DN 1, în zona Movila Vulpii. Voiau să ajungă la un magazin şi să cumpere pâine, potrivit Antena3. În timp ce traversau, cei trei au fost spulberaţi de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani. Victimele erau din Argeș, din localitatea Slobozia, și se aflau în vacanță.
„Mi-au apărut în faţă, am pus mâinile la faţă şi nu mai ştiu nimic. Mi-am revenit după trei secunde şi m-am dat repede jos din maşină”, a declarat şoferul.

Tată şi fiică, morţi într-un accident pe DN 1

Citește și: Jandarm argeșean, salvator pentru un bărbat care suferise atac vascular cerebral


Bărbatul în vârstă de 44 de ani a murit pe loc, în timp ce fiica sa a fost găsită de medici în stop cardio-respirator. Atât fetiţa, cât şi mama sa au fost transportate în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Din nefericire, după câteva ore, și fetița a murit.
Foto: Antena 3

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...