Web Analytics

Țâroiu s-a supărat pe prefect că i-a schimbat managerul de la spital

de | 1.05.2020 16:10 | Actualitate

Reacții interesante, unele ciudate, apar după ce Ministerul Sănătății a dispus suspendarea din funcție a managerului Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolae Alexe, și numirea ca interimar a lui Andrei Aron. Astfel, într-un comunicat de presă, primarul Câmpulungului face paradă de exprimare ironică comentând schimbarea. ”<Mulțumim> domnule prefect pentru ajutorul acordat Spitalului Municipal Câmpulung prin numirea unei noi conduceri <militare> ce va rezolva problemele pe perioada stării de urgenţă! Încă o dată aţi demonstrat <buna comunicare> pe care o aveţi cu administraţia locală Câmpulung în a lua decizii care îi privesc direct pe musceleni fără consultarea administraţiei locale. (…) Până în acest moment, noua conducere a spitalului respectă linia trasată de dumneavoastră în comunicarea cu administraţia locală, adică fără comunicare”, a transmis Liviu Țâroiu, folosindu-se de multe ghilimele.
Nici managerul suspendat nu se lasă. La un post TV online, piteșteanul Alexe a declarat că va contesta în instanță ordinul ministrului Sănătății, ignorând faptul că ne aflăm în stare de urgență. Lamentându-se că este victimă a puterii, deși el e apolitic, el a susţinut că este sigur că în iunie va fi iarăşi în fruntea spitalului şi că putea să conteste ordinul de demitere încă de joi, atunci când l-a primit, caz în care avea dreptul să refuze accesul în spital al prefectului şi al noului manager!
În altă ordine de idei, vineri s-au efectuat verificări la spațiile de cazare în care sunt găzduiți medicii și asistentele medicale de la spitalele câmpulungene. Condițiile sunt bune la Hotel ”Muscelul” și Complex Panoramic-”Ciobănașu”, semne de mirare apărând în cazul camerelor de protocol deținute de Primărie. (Articol scris de Cătălin Ioan Butoiu)

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii