Web Analytics
scris vineri, 21.08.2020

Ţâroiu porneşte lucrări în precampanie

A trecut un an și jumătate de la încheierea contractului pentru reabilitarea faimosului Bulevard Pardon din Câmpulung și chiar înainte de alegeri a anunțat primarul Liviu Țâroiu că va da ordin de începere a lucrărilor. Un ordin inițiat și în primăvara anului trecut, însă comportamentul constructorului și nu pandemia ce avea să vină a făcut ca centrul municipiului să nu devină un șantier. Cu toate că era șantier acolo, încă mai este, în condițiile în care nu a fost finalizată amenajarea Pieței Primăriei, restul de 5% de executat precizat încă de la început de 2020 nefiind gata nici acum.
În cauză se află firmele familiei Răuțoiu, care acum se ocupă nu doar de centru, ci și de o stradă lungă din Câmpulung, Ion Țicăloiu. ”Nu am permis începerea lucrărilor pe bulevard fiindcă nu s-au încheiat celelalte, cu aceleași firme. Chiar am condiționat emiterea ordinului de începere a reabilitării bulevardului de acest lucru”, a susținut primarul Țâroiu, cel care a acceptat ca amenajarea Pieței Primăriei să se întindă, ca execuție, cu aproape doi ani peste termen. Aceleași firme s-au ocupat și de refacerea podului de la Apa Sărată, de pe DN73, întârzierea de acolo gâtuind traficul rutier mai mult de un an.
„Reabilitare strada Negru Vodă şi strada Republicii de la intersecţia cu strada Poenaru Bordea până la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu”, adică reabilitarea Bulevardului Pardon, a atras atenția și Asociației „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul”, care a venit cu propuneri la proiectul inițial întocmit pentru lucrare. Potrivit primarului, se va începe cu zona pietonală a bulevardului, apoi se va trece la cea cu trafic rutier, alternând lucrările de pe o stradă pe cealaltă. Este știut faptul că Bulevardul Pardon este încadrat de două străzi cu sens unic, fiecare cu câte o denumire, Negru Vodă și Republicii, deși fac parte din același ansamblu destinat circulației rutiere.
Cătălin Ioan Butoiu

Ţâroiu porneşte lucrări în precampanie

Distribuie!

0 Comentarii