Web Analytics

Ţâroiu a pierdut conducerea Primăriei Câmpulung

de | 28.04.2016 09:08 | Politica si Administratie

Curtea de Apel Piteşti a respins luni recursul declarat de primarul interimar al Câmpulungului, Liviu Ţâroiu, după ce acesta pierduse, în primă instanţă, procesul având ca obiect anularea hotărârii de demitere din funcţie. Ţâroiu fusese demis de Consiliul Local în decembrie 2014, dar a atacat actul şi, astfel, şi-a păstrat calitatea de viceprimar. Ulterior, după condamnarea lui Călin Andrei, Ţâroiu a preluat atribuţiile de primar, în timp ce procesul se derula la Tribunalul Argeş. În octombrie 2015 s-a dat hotărârea în primă instanţă, iar Ţâroiu a pierdut. A făcut recurs, iar acum s-a reconfirmat situaţia pierderii funcţiei de viceprimar.
În proces s-a aflat şi Prefectura Argeş, instituţie care, de asemenea, atacase în contencios administrativ hotărârea de demitere a viceprimarului.
La momentul în care Ţâroiu îşi pierduse funcţia prin votul Consiliului Local, în locul său fusese ales Bogdan David, actualul viceprimar interimar, acesta urmând să preia de acum înainte şi atribuţiile de primar. C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii