Web Analytics

Tarife promoționale la vizitarea obiectivelor turistice cu „Argeș turist card”

de | 29.07.2022 11:55 | Actualitate, Cultură, Home

În ședința de ieri a Consiliului Județean Argeș, printre alte proiecte aflate pe ordinea de zi, a fost aprobată și introducerea produsului turistic „Argeș turist card”. Acesta poate fi achiziționat online și va permite turiștilor vizitarea obiectivelor turistice aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș la tarife promoționale. Va putea fi utilizat pe parcursul întregii săptămâni, cu o valabilitate de 48 de ore, intrarea la obiectivele turistice făcându-se o singură dată.

Citește și: Tabăra de creație la Mănăstirea Slănic, ediția a VII-a


Prețul promoțional pentru utilizatorii biletului turistic va avea o reducere de 30% față de prețul total (31 RON pentru bilet adulți, 13 RON pentru bilet copii, elevi, studenți, persoane cu dizabilități, pensionari).

Având în vedere că unele obiective sunt închise publicului, aflându-se în reabilitare și consolidare, acest card va putea fi folosit pentru accesul la: Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești; Muzeul Județean Argeș cu următoarele: Expoziția Sportului Argeşean; Galeria Naţională de Artă Naivă; Expoziţia Flori de mină; Castrul Roman Jidova (Câmpulung); Expoziția memorială ,,Dinu Lipatti” (Casa memorială ,,Dinu Lipatti”).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole