Târg de ONG-uri la Pitești. Tinerii promovează voluntariatul

de | 29.09.2022 11:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

La Pitești se promovează voluntariatul, la târgul de ONG-uri PITASO!

Târgul de ONG-uri pentru voluntariat este organizat vineri, 30 septembrie, în Piața Primăriei din Pitești, de Asociația „Azi elevi, mâine lideri” și încheie Săptămâna Europeană a Sportului. Deschiderea evenimentului va fi la ora 11:00, iar festivitatea de închidere va avea loc între 17:00 și 18:00.

„Locuiești sau studiezi în Pitești și vrei să știi mai multe despre cum te poți dezvolta, contribuind pozitiv în viața comunității? Îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără și entuziastă de oameni care nu doar vorbesc despre ce trebuie făcut, ci și acționează?”, se arată în invitația organizatorilor.

Citește și Elevii din Argeș au primit vizita jandarmilor

Asociațiile implicate – EuropeDirect Argeș, Asociaţia Civică activAG Pitești, Simbio Pitești, Interact Pitești, AISEC Pitești, Zimbrii Carpatini, OFACEM, OVD Argeș, Asociația Smile, ESN Pitești, Imago Mundi, Asproedu, Salvați Copiii România (filiala Argeș) – vor desfășura activități independente, dar vor avea loc și activități în comun, precum „Colțul de interviuri”, „Construim împreună”, Colțul „Fii voluntar acum!” și multe altele.

Susținut de către Primăria Municipiului Pitești, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” și Casa de Cultură a Studenţilor, proiectul PITASO reunește 12 asociații care, alături de parteneri, vor promova implicarea tinerilor în activități de voluntariat, pe mai multe direcții: activism de mediu, reprezentare civică, acțiuni caritabile, activități de tineret etc.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *