Web Analytics

Târâtă de păr şi bătută de o vecină, după ce a fost chemată în instanţă să depună mărturie împotriva agresoarei, într-un alt dosar

de | 30.05.2018 21:27 | Actualitate

18 CiomagestiDe ani buni, Ioana Mihai (55 de ani), o piteșteancă stabilită la  Ciomăgești, în satul Răduțești, trăiește un adevărat coșmar din cauza unei vecine, R.I., care o hărțuiește sistematic. Coșmarul femeii a început după ce o rudă a agresoarei a chemat-o să depună mărturie într-un dosar deschis după ce aceasta din urmă  i-a făcut o  reclamație aceleiași R.I.  Nu a mai urmat niciun proces, pentru că, între timp, părțile au ajuns la o înțelegere, însă femeia a rămas în conflict cu cea împotriva căreia urma să depună mărturie. Din 2009 încoace a fost agresată de mai multe ori de R.I. Ultima dată, în aprilie 2018.
„Ea a vândut vițelul și a venit cu vaca dezlegată în dreptul curții mele. Vitele mele au început să zbiere și am rugat-o să ia vaca și să o priponească la izlaz. S-a repezit din drum  în curte, m-a apucat de păr,  m-a târât afară din curte vreo doi-trei metri, m-a dat pe spate și s-a urcat pe mine cu genunchii. Mi-a oprit respirația pentru câteva secunde, a intervenit viceprimarul, care trecea pe acolo cu mașina. A oprit și i-a zis «Băi, Onico, ce faci?»  Abia când a simțit mâinile lui pe spate, m-a lăsat în  pace. Am sunat la 112. Au venit doi băieți de la Poliția Drăganu și mi-au zis:  «Hai, că nu te-a omorât». Nu sunt la primul  conflict cu ea. Problemele acestei vecine cu mine nu sunt de ieri, de azi, ci de mult, am certificate medico-legale din 2009, din 2014 și nu s-a rezolvat nimic. Nu știu de ce e în stare și nu vreau să rămână lucrurile așa”, a declarat, în redacția Jurnal de Argeș, Ioana Mihai. Oficialii IPJ Argeș o asigură însă pe femeie că în cazul reclamației a fost deschis dosar penal și se fac cercetări.
„Există un dosar penal înregistrat  la secția de Poliție Rurală Drăganu, ca urmare a sesizării la 112, din aprilie, de când s-au întâmplat faptele. Urmează să se dea  o soluție la Parchet”, a explicat, pentru Jurnal de Argeș, agentul de poliție Florin Popa, purtător de cuvânt al IJP Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii