Web Analytics

Tânără transportată la spital după un accident în lanţ cu trei maşini

de | 6.12.2019 20:14 | Actualitate

O tânără de 31 de ani din Piteşti a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş după un accident produs în după-amiaza zilei de 6 decembrie în cartierul Trivale.

Din primele verificări a reieșit că o tânără de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bd. Libertății, din direcția Băbana spre intersecție sens giratoriu cu Calea Drăgăşani, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de femeie de 31 de ani, din Pitești, care în urma impactului a fost proiectat în autoturismul dinainte, condus de o femeie de 42 de ani, din Pitești, care se afla oprit la marcajul pietonal.

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a femeii din a doua maşină, respectiv cea de 31 de ani, care a primit ca diagnostic preliminar contuzie cervicala, ulterior fiind transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești continua verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii