Web Analytics

O tânără a intrat în comă din cauza unui accident provocat de un șofer beat

de | 5.01.2019 13:05 | Actualitate

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, în comuna Bradu. Șoferul, care consumase băuturi alcoolice, a pierdut controlul volanului, iar mașina în care erau trei persoane, un BMW, a ieșit de pe şosea, a trecut prin gardul unei gospodării şi s-a răsturnat în curte, pe plafon. Pasagerii au fost scoşi de echipajul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Piteşti.

Tânăra în vârstă de 25 de ani are grave leziuni la cap și se află în comă de gradul III. În momentul accidentului, aceasta se afla pe bancheta din spate. Medicii au transportat-o de urgenţă la Spitalul Judeţean Piteşti.

De asemenea, șoferul de 39 de ani are multiple traumatisme. Acesta nu s-a ales doar cu răni. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare gravă din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Celălalt pasager are răni ușoare.

Poliţiştii au stabilit că şoferul era beat. Acesta avea o concentraţie de alcool de 0,84 la mie în aerul expirat. Pentru a stabili alcoolemia, șoferul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge.

La fața locului au acționat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD TIM și două echipaje SMURD de prim ajutor.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii