Web Analytics

Tânăr trimis în judecată pentru înșelăciune și uz fals

de | 8.02.2022 14:00 | Actualitate

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals informatic, conform art. 244 și 325 din Codul Penal.

Din cercetări, s-a reținut că în cursul lunii mai 2021, un tânăr de 23 de ani, din comuna Potcoava, județul Olt, ar fi indus în eroare reprezentantul unei societăți comerciale cu sediul în localitatea Unirea, județul Brăila, prin asumarea unui contract de prestări servicii, ce consta în transportul unei remorci pe ruta Polonia –România, în schimbul sumei de 700 de euro. Cel în cauză ar fi pretins caliatea de reprezentant al societății prestatoare a serviciului asumat, care a plătit în avans echivalentul în lei al sumei de 350 de euro, fără ca serviciul să fie prestat.

Citește și:A fost reținut minorul bătăuș din Pitești

În cursul aceleiași zile în care plata a fost efectuată, în contul comunicat de tânărul de 23 de ani, suma a fost retrasă de către o altă persoană, despre care s-a stabilit că a acționat fără vinovăție, și care i-a predat celui în cauză.

Dosarul penal a fost înaintat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *