Web Analytics

Tânăr prins la volan sub influența drogurilor

de | 14.10.2020 14:36 | Actualitate

Un tânăr de 26 ani a fost depistat de poliţiştii argeșeni în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Drăganu, după ce a consumat substanţe psihotrope. Tânărul s-a ales cu o amendă de 580 lei și a rămas fără permisul de conducere.
Miercuri, 14 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un conducător auto care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Urmărirea nu s-a soldat cu pagube materiale sau cu victime, iar șoferul a fost blocat în trafic la scurt timp.
În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că acesta se afla sub influența substanțelor psihotrope.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor.
„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, conform art. 336 din Codul Penal.
Permisul de conducere al acestuia a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.
De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, pentru depășirea cu încălcarea marcajului longitudinal continuu și neoprirea la semnalul polițistului”, anunță IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

M. T.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii