Tânăr prins conducând fără permis, reținut de polițiști

de | 21.07.2017 08:49 | Actualitate

politie rutiera 1
 Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat, în ultimele 24 de ore, acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 164 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 55.485 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în data de 13 iulie a.c., C.I.C., de 24 de ani, din comuna Topana, județul Olt, ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere, acesta prezentând pentru control un permis de conducere fals.
Tânarul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri cu caracter preventiv. Foto: telegrafonline.ro

.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii