Web Analytics

Tânăr piteștean, reținut pentru furturi dintr-un hipermarket

de | 5.05.2023 20:23 | Actualitate, Home

Un tânăr de 23 de ani, din Pitești, a fost reținut după ce, luna trecută, a furat de mai multe ori produse dintr-un hipermarket, ajutat de o tânără din comuna Corbi.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în trei dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat (patru acte materiale), și au identificat și reținut un tânăr de 23 de ani, din Pitești.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 26 martie – 23 aprilie a.c., cel în cauză, împreună cu o tânără de 19 ani, din Corbi, ar fi sustras în mai multe rânduri, din incinta unui hypermarket, produse alimentare și nealimentare, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.200 de lei”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Bărbați din Ștefănești și Topoloveni reținuți de polițiști în urma unei agresiuni

Miercuri, 3 mai a.c., după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și astăzi a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *