Web Analytics

Tânăr drogat, depistat la volan, în Argeș

de | 26.06.2022 11:45 | Actualitate

Un tânăr de 21 de ani s- a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins la volan cu substanțe vegetale, susceptibile a fi droguri, iar rezultatul la aparatul Drug Test a ieșit pozitiv.

În noaptea de 24 spre 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu jandarmi argeșeni au desfășurat o acțiune, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea consumului și deținerii de substanțe interzise.

Polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Băiculești, un tânăr de 21 de ani care conducea un autoturism, iar rezultatul a ieșit pozitiv în urma testării cu aparatul Drug Test.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

Citește și Ceremonie militară și religioasă, de Ziua Drapelului, la Piteștit

„Totodată, cu ocazia controlului autovehiculului, a fost identificat un dispozitiv de tip grinder cu substanțe vegetale, susceptibile a fi droguri. Obiectele în cauză au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar verificările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, conform art. 336 din Codul Penal și pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, conform Legii 143/2000”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *