Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Tânăr din Pitești, prins de radar cu 134 km/oră! A rămas fără permis

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Pitești, a fost prins luni, 25 septembrie, de polițiștii de la Rutieră, când conducea un autoturism pe Calea Câmpulung din municipiu, având viteza de 134 km/h – cu 84 km/h mai mult față de limita maximă admisă pe tronsonul respectiv.

Tânăr din Pitești, prins de radar cu 134 km/oră! A rămas fără permis

Citește și: Reținut în Argeș! Și-a agresat fosta concubină și i-a furat din bani

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul auto i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 120 de zile – după cum a comunicat Biroul de presă al IPJ Argeș.

În aceeași zi, alți trei bărbați au fost sancționați în Argeș pentru viteză excesivă pe DN 73: unul, de 40 de ani, din București, care conducea un autoturism prin Mihăești, cu viteza de 129 km/h, altul, de 28 de ani, din Brașov, fiind înregistrat de radar la Stâlpeni cu viteza de 120 de km/h și, în fine, încă unul, de 32 de ani, din Micești, care conducea un autoturism, tot pe la Stâlpeni, cu viteza de 121 km/h.

Sancțiunile au fost asemănătoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită