Web Analytics

Tânăr din Micești, încarcerat pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie

de | 10.05.2018 09:46 | Actualitate

incarcerat micestiÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 158 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 40.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 13 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în data de 9 mai a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piteşti, privind pe P.R.Ş., de 20 de ani, din comuna Miceşti, condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul a fost încarcerat.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii