Tânăr din Curtea de Argeș, găsit mort la marginea orașului

de | 22.12.2019 23:54 | Actualitate

Florin Alexandru Mustea, cunoscut barman și tenor din Curtea de Argeș, a fost găsit spânzurat într- o zonă împădurită de la marginea orașului. El dispăruse din data de 15 decembrie a. c.  Tânărul, în vârsta de 35 de ani,  era cunoscut pentru înclinația sa artistică. În urmă cu câțiva ani, el a concertat împreună cu soprana Cristina Marta Sandu pe scena Casei de Cultură din Curtea de Argeș.

,,Bărbatul a fost găsit, decedat, într-o zonă împădurită din marginea localității.
Nu sunt alte suspiciuni.
Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei.
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Cod Penal”, a transmis IPJ Argeș într- un comunicat de presă.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: alex mustea,curtea de arges,mort,tenor

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...