Web Analytics

Tânăr din Căldăraru reținut pentru tâlhărie, furt și conducerea unui autovehicul cu număr fals

de | 30.07.2020 16:32 | Actualitate

În ziua de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, furt și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și au reținut un bărbat de 25 de ani, din Căldăraru.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 24 iulie a.c., cel în cauză ar fi alimentat combustibil de la o stație peco de pe raza comunei Bascov, plecând fără să achite, în împrejurarea în care un angajat al stației peco ar fi încercat să îl împiedice să plece agățându-se de un element de caroserie.

Ulterior, cel în cauză ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare de pe un alt autovehicul, pe care le-a montat pe autoturismul utilizat la comiterea primei fapte, pe care ulterior l-a abandonat.

În ziua de 29 iulie a.c., cel în cauză a fost identificat și condus la audieri, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii