Web Analytics

Tânăr de 21 de ani, înecat în barajul Zigoneni

de | 26.06.2017 09:24 | Actualitate

isu zigoneniMembrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Ungheni, Coșești, Morărești, Călinești, Curtea de Argeș și Tigveni pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de cult și diferite obiective.

 

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 41 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la două dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ieri, în jurul orei 16.30, dispeceratul ISU Argeș a fost anunțat despre faptul că un tânăr de 21 de ani a intrat în barajul Zigoneni din comuna Băiculești și nu a mai ieșit.

La locul indicat s-au deplasat un echipaj cu o barcă pneumatică și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. În sprijin, a fost solicitat un echipaj cu scafandri de la ISU Vâlcea. După aproximativ o oră de căutări, trupul tânărului a fost găsit și scos la suprafață. Nu a fost nevoie de intervenția scafandrilor de la ISU Vâlcea.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a efectuat manevre de resuscitare mai bine de o oră, dar fără rezultat.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii