Web Analytics

Tânăr de 19 ani din Curtea de Argeș depistat drogat la volan

de | 16.10.2019 15:44 | Actualitate

 

În noaptea de 15 spre 16 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat un tânăr de 19 ani, din Curtea de Argeş, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localităţii Merişani, iar la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv cu privire la două substanţe cu efect psihoactiv.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii tipului de substanţe consumate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii