Web Analytics

Tânăr cu handicap din Argeș, obligat să cerşească în mai multe locuri din ţară

de | 27.07.2023 15:11 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Un tânăr cu handicap din Argeș ar fi fost sechestrat şi obligat să cerşească în mai multe locuri din ţară. Bărbatul era bătut şi obligat să doarmă într-o maşină, indiferent de vremea de afară. Nu ar fi singura victimă, iar cei care s-au făcut stăpâni pe viaţa tânărului cu handicap sunt un bărbat din Mihăieşti şi cei trei fii ai acestuia din urmă.

Citește și: În scandalul „azilele groazei”, rudele reacționează:„Nu-l putem ține acasă pentru că are probleme psihice. Ce fac cu el? Îmi dă foc la casă”


„Pe lângă faptul că era dus să cerșească în mai multe localități din țară, tatăl și fiii anchetați acum de DIICOT, îi aplicau bătăi frecvente tânărului diagnosticat cu probleme psihice. În localitatea Mihăiești, de unde sunt principalii suspecți, vecinii cunoșteau ororile prin care băiatul devenit sclav trecea zilnic, însă le era teamă să vorbească să nu fie victimele unor repercusiuni. Datele anchetatorilor arată că în acest dosar mai apare drept victimă un alt om al străzii, și el pus să cerșească fără ca mai apoi să primească vreun ban. Mai multe persoane suspecte și victime vor ajunge în fața procurorilor pentru a da explicații despre această rețea de cerșetorie și despre modul în care erau exploatați cei care trebuiau să apeleze la mila oamenilor.”, conform știrilor Observator.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *