Web Analytics
scris sâmbătă, 22.07.2023

În scandalul „azilele groazei”, rudele reacționează:„Nu-l putem ține acasă pentru că are probleme psihice. Ce fac cu el? Îmi dă foc la casă”

Rudele unor pacienți dintr-un cămin din județul Botoșani sunt indignate de faptul că statul ia măsuri fără să se gândească la soarta celor internați în cămin. Oamenii susțin că centrul nu duce lipsă de nimic și cei internați acolo se simt bine. Indignați că instituția a fost închisă, rudele oamenilor din centru s-au adunat în fața porților ca să își spună oful.

În scandalul „azilele groazei”, rudele reacționează:„Nu-l putem ține acasă pentru că are probleme psihice. Ce fac cu el? Îmi dă foc la casă”

Citește și: Trei morți într-un accident în care au fost implicate o bicicletă şi o motocicletă

„Eu am înțeles, fac controale, închid azile, dar ce fac cu oamenii ăștia? Ce condiții le-au asigurat oamenilor? Unde ii duc? S-a pus problema asta la guvern?”, spune ruda unui pacient. „Nu-l putem ține acasă pentru că are probleme psihice. Ce fac cu el acasă? Îmi dă foc la casă. Nu am cum…”, spune o altă femeie.
Reprezentanții centrului se apără și ei și susțin că azilul nu duce lipsă de nimic. „Noi nu am greșit cu nimic. Chiar dacă autorizația nu e bună, ei sunt îngrijiți, stau bine, chit că nu e autorizație și ‘domle, sunt condiții rele'”, a spus un angajat al centrului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *