Web Analytics

Tânăr agresat în gara Călinești. Suspectul a fost prins

de | 13.12.2022 15:50 | Actualitate, Home

Un tânăr din Pitești a fost agresat și înțepat cu un obiect de către o altă persoană, în zona gării din localitatea Călinești. Suspectul a fost prins de polițiști.

Marți, 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona gării din localitatea Călinești, un tânăr a fost agresat și înțepat cu un obiect de către un bărbat pe care nu îl cunoaște.

Citește și Argeș. Jandarmii l-au lăsat fără artificii în prag de sărbători

„În urma sesizării, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Topoloveni s-a deplasat cu operativitate la locul sesizării, identificând victima, care era în stare de conștiență. Persoana agresată, respectiv un tânăr de 18 ani, din Pitești, a fost evaluată din punct de vedere medical și a oferit relații privind agresorul. Pe baza descrierii sumare, persoana bănuită a fost identificată de către polițiști, la acest moment fiind în custodia polițiștilor”, a transmis IPJ Argeș.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole