Tămagă jr. e acuzat că a înjurat şi agresat o ziaristă gravidă

de | 12.05.2011 18:23 | Dezvăluiri

# Canibalism portocaliu, episodul doi # Lavinia Năstase, directoarea revistei mondene Agressive, a depus plângere penală împotriva secretarului general adjunct al PDL Argeş. Săptămâna trecută s-a consumat un alt episod de canibalism portocaliu. Lavinia Năstase, directoarea revistei mondene Agressive şi totodată secretar general adjunct al PDL pentru Diaspora, filiala Italia, a depus plângere penală împotriva lui Traian Tămagă, proaspăt secretar general adjunct al PDL Argeş. E foarte comică această coincidenţă, prin care doi secretari generali adjuncţi ai PDL, unul din Diaspora şi altul pe judeţul Argeş, ajung să-şi spele rufele la Secţia de Poliţie nr. 1 Piteşti. Lavinia Năstase susţine că Tămagă jr a ameninţat-o şi a înjurat-o  de faţă cu mai mulţi martori aflaţi în barul Sara Caffe. Disputa a pornit de la un pamflet pe care ziarista l-a scris împotriva proaspătului lider portocaliu, pe care l-a ironizat că făcea consumaţie pe caiet la barul Sara Caffe, că e un spion al PSD în PDL Argeş şi că obişnuia, ca asistent la Universitatea Piteşti, să corecteze lucrările studenţilor prin cârciumi. De aici şi până la un scandal public n-a fost decât un pas, după cum se observă. Ce nu se ştie e că Lavinia Năstase este însărcinată în luna a cincea şi aşteaptă o fetiţă.  Prin urmare, dacă se va dovedi că Tămagă jr. a ameninţat-o şi înjurat-o, fapta liderului portocaliu este cu atât mai reprobabilă. Vă prezentăm în continuare textul integral al plângerii penale depuse de ziaristă cu observaţia că, din fair play,  aceasta a solicitat ca cel care a agresat-o să fie cercetat ca simplu cetăţean. Lavinia a cerut ca poliţia să facă abstracţie de funcţia lui Tămagă jr din PDL, „partidul din care cu toţii facem parte”. 

Domnule Comandant,

Subsemnata Lavinia-Felicia Năstase, născută la data de 6 martie 1977, Timişoara, domiciliată în Piteşti, Argeş, Bd. N. Bălcescu, Bl. …………………..declar următoarele:
– în ziua de 3 mai 2011, orele 10.00 în timp ce intram în Barul Sara Caffe, situat vis-a-vis de Prefectură, am fost agresată şi ameninţată verbal de numitul Traian Marius Tămagă, acest act reprobabil nefiind primul de gen. În urmă cu două săptămâni, la o întrunire a P.D.L. de la Universitatea Brâncoveanu am fost ameninţată violent de prietenul şi valetul domniei sale – Daniel Dragomir.
Cunoscând moralitatea acestor persoane şi temându-mă pentru siguranţa mea, rog organele competente să ia măsuri ca cei mai sus menţionaţi să nu treacă şi la fapte.
Doresc ca acest caz şi persoanele implicate să fie cercetate ca simplii cetăţeni, iar orice altă funcţie şi demnitate publică să nu fie amintită, mai ales partidul din care cu toţii facem parte.
Semnătura    3.05.2011

***

Ce spune Traian Tămagă: „Chestia cu ameninţările sunt doar bazaconii ale ei…”

„Eram la o cafea cu cineva şi Lavinia mi-a strigat dacă am bani să îmi plătesc nota. Am zâmbit, ştiind cu cine am de a face, şi i-am zis să îşi vadă de treaba ei, că îmi plătesc şi singur nota. Ce să vă spun, e o situaţie penibilă…Eu încerc să o evit pe cât posibil pe Lavinia, dar văd că ea e cea care nu mă lasă în pace pe mine. Dacă tot mi-a făcut plângere la poliţie, o s-o dau şi eu în judecată pentru calomnie, mai exact pentru ce a scris în revista ei despre mine fiindcă e vorba de cel mai calomnios articol care a apărut vreodată. Chiar nu înţeleg de unde adversitatea asta a Laviniei împotriva mea. Iar chestia cu ameninţările, sunt numai bazaconii de-ale ei…” L-am întrebat pe Traian Tămagă dacă are cunoştinţă de faptul că ziarista e însărcinată în luna a cincea. „N-am ştiut. Chiar e gravidă? Cine s-a riscat? Să-i trăiască, ce pot să spun mai mult…”. a încheiat Traian Tămagă.   
***

La Roma, Lavinia a obţinut, pentru Băsescu, 91% din voturile românilor

Dincolo de remarcile mai mult sau mai puţin răutăcioase ale lui Traian Tămagă, trebuie remarcat că Lavinia Năstase este una dintre cele mai active prezenţe ale PDL în Diaspora, în special pe zona Italia. De exemplu, la alegerile prezidenţiale din decembrie 2009, a obţinut pentru Traian Băsescu, la circumscripţia din Roma,  91% din sufragiile românilor care au votat. Cu un an înainte, la alegerile parlamentare din luna noiembrie 2008, cu sprijinul decisiv al Laviniei Năstase, care a scos la vot românii din Italia, PDL a obţinut două mandate de deputat în Diaspora, pentru  William Brânză şi Viorel Badea.  Procentul obţinut atunci de PDL în Italia a fost de 49%, iar Lavinia a reuşit să-l bată chiar pe Petre Roman care a candidat din partea PNL, după ce acesta investise circa 2 milioane de euro în campania electorală din peninsulă. La alegerile parlamentare din iunie 2009, Lavinia Năstase a obţinut pentru EBA 69% din voturile românilor care au votat în Italia. În 2010, într-un oraş din Sicilia, Lavinia Năstase a  reusit să  scoată 95% din populaţia românească cu drept de vot ca să voteze pentru alegerile administrative din Italia, iar în aprilie 2010 a fost prima româncă   participantă la un congres al partidului lui Silvio Berlusconi, în calitatea ei de consultant pentru grupul POPOLLO DELLA LIBERTA.
(Material de Gabriel Grigore)

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii