Web Analytics
scris duminică, 25.02.2024

Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații după ce și-a fracturat gâtul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”

Sylvester Stallone a făcut o serie de dezvăluiri în noul sezon „The Family Stallone”, mărturisind că a fost nevoit să treacă prin șapte operații majore după ce și-a fracturat gândul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”. La vremea respectivă, actorul în vârstă de 77 de ani filma o scenă cu luptătorul devenit actor Steve Austin.

Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații după ce și-a fracturat gâtul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”

Citește și: Papa Francisc și-a anulat toate vizitele din acest weekend din cauza unei probleme de sănătate


„Am făcut lucruri stupide. Regizam Expendables și, ca un idiot, acceptam orice. Îmi amintesc de o lovitură pe care am simțit-o ca o bubuitură”, a povestit Stallone. „Steve știa. Nu mi-am revenit niciodată. După acel film, fizic nu a mai fost la fel. I-am avertizat pe oameni să nu-și facă propriile cascadorii”, a adăugat el, citat de filmnow.ro. Soția lui Sylvester Stallone, Flavin, a adăugat: „Sly încerca să mascheze durerea, pretinzând că nu s-a întâmplat nimic. Nu-i place ca oamenii să știe că a avut șapte operații la spate”.

Citește și: Agenta care l-a scos la pensie mai târziu pe comisarul Bucur a fost doar atenţionată


Stallone a avut nevoie de o tijă de metal care să-i susțină gâtul, în urma accidentului de pe platoul de filmare. De asemenea, a făcut o mulțime de tratamente pentru coloană și umeri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *