Web Analytics
scris duminică, 26.11.2023

Sute de spectatori la „Zavaidoc”! Maestrul Ionel Tudorache cântă la Pitești

Muzică lăutărească autentică, la Pitești! Sâmbătă a fost prima seară a ediției din acest an a Festivalului de Muzică Lăutărească Veche „Zavaidoc”. În această seară va cânta maestrul Ionel Tudorache și vor fi desemnați câștigătorii acestei ediții.

Sute de spectatori la „Zavaidoc”! Maestrul Ionel Tudorache cântă la Pitești

Sute de spectatori au fost prezenți la Casa Sindicatelor din Pitești, sâmbătă, 25 noiembrie, să îi asculte pe concurenți și pe artiștii consacrați: George Nedelea (laureatul primei ediții a festivalului ZAVAIDOC), Brăduța și Ninel Stângaciu, Mirela Năsturică și Constantin Gaciu, acompaniați de către prestigiosul Taraf condus de maestrul Marin Alexandru.

Citește și Surpriză la Piteşti! Patinoar în centru, lângă „Mobilux”

Duminică, 26 noiembrie, începând cu ora 18:00, tot pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești vor fi anunțați câștigătorii concursului acestei ediții. Juriul este format din: Adrian Grigoraș, dirijorul Orchestrei de Muzică Populară a Radiodifuziunii Române, istoricul și scriitorul Sevastian Tudor, etnomuzicologul Gheorghița Nicolae, interpreta de folclor și realizatoarea radio Polina Gheorghe, profesorul de canto popular și interpretul de folclor Valentin Grigorescu (directorul artistic al Festivalului Național de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC).

Spectacolul va continua cu Ionel Tudorache, Ana Maria și Marian Mexicanu, Maria Buză și George Pătrașcu.

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitesti.

Sursă foto: Centrul Cultural Pitești Facebook

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *