Web Analytics

Susținătorii lui Mînzînă au umplut curtea PSD la depunerea candidaturii pentru alegerile de vineri

de | 14.01.2020 15:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Azi, la 13.30, la sediul PSD Argeș, Ion Mânzână și-a depus candidatura la alegerile pentru președinția PSD Argeș, care se vor desfășura vineri după amiaza. L-au secondat cei doi membri ai echipei de conducere- Cristian Gentea reprezentând Piteștiul și propunere de președinte executiv și deputata Simona Bucura Oprescu-propunerea de secretar executiv.

Curtea partidului a fost plină, ca într-o demonstrație de forță care să probeze vizual și faptic susținerea de care se bucură Mînzînă.

Au fost alături de aceasta mai mulți primari, dintre câte îi amintim pe Ion Georgescu de la Mioveni, primarul Ion Dumitru de la Albota, primarul Aurel Bălășoiu, primarul Ștefan Benonie de la Aninoasa, viceprimarul Sorin Apostoliceanu de la Pitești, ex-senatorul Constantin Tămaga, dar și o serie de parlamentari, și îi amintim pe Nicolae Velcea, Radu Vasilică, senatoarea Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Georgescu.

Au fost, de asemenea prezenți, mai mulți consilieri județeni și locali. Mesajul lui Ion Mînzînă a fost unul de încredere că echipa sa va câștiga, dar și unul de unitate pentru toți colegii de partid, pornind de la ideea că “a doua zi după alegeri începe munca deoarece avem de câștigat în Argeș, în acest an, atât alegerile locale, cât și pe cele parlamentare. Tot astăzi, dar dimineață, și-a depus candidatura și Maria Dinu, care merge în echipă cu Dumitru Tudosoiu ca președinte executiv și Dorin Mărășoiu-secretar executiv. Un alt candidat, deputatul Cătălin Radulescu, și-a depus candidatura încă de ieri, anunțând că merge singur.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole