Suspect arestat în cazul românilor care au fugit fără să plătească în localuri din Spania

de | 8.03.2017 10:41 | Actualitate

suspect facebook

Poliţia spaniolă a arestat un român suspectat că este liderul unui grup care a făcut consumaţii de mii de euro la două restaurante şi a fugit fără să plătească. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat luni, 6 martie, în oraşul Ponferrada, în provincia Leon, iar poliţia caută un al doilea suspect, a anunţat Ministerul de Interne.

Bărbatul arestat urmează să fie prezentat în justiţie miercuri, 8 martie, a precizat ministerul într-un comunicat.

Poliţia a lansat o anchetă după ce un grup de peste 100 de persoane, care participa la o presupusă petrecere de botez, a făcut o consumaţie de 2.000 de euro, pe 27 februarie, la un restaurant din Spania, de unde a plecat fără să o plătească.

Ulterior s-a descoperit că alt restaurant, situat la aproximativ zece kilometri distanţă, în Ponferrada, a fost victima unui scenariu similar, la jumătatea lui februarie, dar grupul era mai mare, de 200 de oameni, care participau la o presupusă nuntă şi care au plecat fără să plătească o notă de 10.000-12.000 de euro, informează news.ro.

Bărbatul arestat s-a dat drept naşul copilului botezat şi tatăl ginerelui atunci când a făcut rezervările, potrivit unui ziar local din Spania. (sursa foto: news.ro)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii