Surse: Președintele Franței, Emmanuel Macron, va veni în România

de | 9.06.2022 12:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele Franței, Emmanuel Macron, efectuează, miercuri, 15 iunie, o vizită  în România, potrivit unor surse.

Macron ar urma să se întâlnească cu președintele Klaus Iohannis și să meargă la Cincu, acolo unde sunt militarii francezi care fac parte din Grupul de luptă al NATO din România.

Citește și: Primarul comunei Bogaţi, Ion Gîrleanu: ”Cine luptă pentru dreptate, cinste, libertate luptă pentru Dumnezeu, apără familia, moşia, cultura, limba, legea, neamul”

Vizita va fi scurtă, de doar câteva ore, iar potrivit unor surse, din România, președintele Franței va pleca în Ucraina. Emmanuel Macron a mai fost în țara noastră de două ori: într-o vizită oficială, imediat după ce a câștigat primul mandat și la Summit-ul de la Sibiu, în cadrul președinției românești a Consiliului Uniunii Europene.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...