Web Analytics

SURSE: Deutsche Bank caută să pună capăt relației de business cu Donald Trump, din cauza publicității negative pe care i-o aduce această legătură

de | 13.01.2021 12:37 | Actualitate, Politica si Administratie

Grupul bancar german Deutsche Bank este cel mai important creditor al lui Trump, cu împrumuturi în valoare de 340 milioane de dolari către Trump Organization, entitatea care regrupează companiile lui Donald Trump şi care în prezent este coordonată de cei doi fii ai săi. Informația transmisă pe surse nu a fost confirmată oficial nici de purtătorul de cuvânt al Deutsche Bank, nici de Trump Organization, nici de biroul de presă de la Casa Albă.

CITEȘTE ȘI…Ministrul Energiei pune presiuni pe ANRE să oblige companiile din domeniul energiei să le ofere abonaților cele mai mici prețuri, dacă aceștia nu au apucat să opteze pentru un furnizor

Totuși, săptămâna trecută, Christiana Riley, șefa operațiunilor bancare din SUA, a condamnat într-o postare pe LinkedIn violențele de la Capitoliu.

„Suntem mândri de Constituția noastră și suntem alături de cei care încearcă să o susțină pentru a se asigura că voința poporului este respectată și că are loc o tranziție pașnică a puterii”, a scris ea.

Reuters a scris în noiembrie că Deutsche caută modalități de a pune capăt relației sale cu Trump după alegerile din SUA, deoarece s-a săturat de publicitatea negativă pe care i-o aduce această legătură.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii