Web Analytics

Surprindeți-vă mama cu un cadou de Crăciun potrivit. Cumpărați-i un parfum!

de | 21.12.2020 22:38 | Actualitate

Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun. Pregătirile sunt în toi și mulți dintre noi încă nu au reușit să cumpere tot ce și-au propus de Crăciun. Dacă nu știți ce cadou să alegeți pentru mama, un parfum poate fi o variantă bună. Știți de ce tocmai un parfum poate fi un cadou minunat și cum să îl alegeți pentru a-i fi pe plac celei care îl va primi? Aflați mai multe detalii în următoarele rânduri

De ce să-i dăruim un parfum?

Deși produsele cosmetice sunt considerate un cadou de Crăciun deja clasic și nu unul foarte original, nu trebuie să fie tot timpul așa. La urma urmei, care femeie nu s-ar bucura să primească un parfum de calitate? Cu un astfel de cadou, vă exprimați respectul, admirația, dragostea și recunoștința față de mama dumneavoastră pentru tot efortul, dăruirea și iubirea necondiționată. Imediat după ce își va despacheta cadoul va știi că este specială pentru dumneavoastră și că țineți mult la ea. Un parfum nu este un lucru obișnuit pe care îl cumpărăm în mod regulat. Prin urmare, este un cadou valoros care dezvăluie destinatarului că îl merită cu adevărat. Combinat cu un ambalaj elegant va deveni un cadou de Crăciun de care își va aminti mult timp.

 

Pe care să-l alegem?

Alegerea unui parfum pentru o altă persoană nu este atât de dificilă pe cât pare la prima vedere. Puteți găsi parfumul potrivit în mai multe moduri. Primul este personalitatea destinatarului. Gândiți-vă la pasiunile sale, la modul în care se îmbracă și, de asemenea, dacă îi place sportul sau mai degrabă gătește bunătăți pentru toată familia. Pentru mamele elegante, alegeți un parfum lemnos sau oriental. Pentru cele care preferă un stil sportiv, tonurile mai proaspete sunt cele mai potrivite. Este o gospodină desăvărșită de la care cer și alte mame sfaturi și tot timpul are ceva gustos să vă ofere? Atunci, aroma dulce de vanilie i se va potrivi cel mai bine.

 

Pontul nostru: Pentru achiziționarea parfumurilor de marcă la prețuri avantajoase folosiți coduri reducere Notino. Pe Notino puteți cumpăra și produse cosmetice pentru întreaga familie și veți economisi și mai mult atunci când cumpărați cadouri de Crăciun.

 

Sigur este acesta?

Dacă nu sunteți foarte sigură dacă parfumul ales este cu adevărat cel potrivit, imaginați-vă mirosul parfumului și asociați-l cu mama voastră. Exprimă personalitatea ei? I se potrivește? Dacă da, atunci ați făcut alegerea corectă. Dacă nu, va trebui să continuați să căutați. Poate și culoarea ei preferată vă poate fi de ajutor în acest sens. Ce fel de parfum i-ar plăcea mamei dumnevoastră, vă poate dezvălui chiar ea.

Albul este culoarea care se potrivește cel mai bine aromelor proaspete de citrice, piersici, crini și iasomie. Dacă preferă negrul, alegeți dintre parfumurile mai puternice de vanilie, zambile sau lemn de santal. Pentru doamnele energice și îndrăznețe care preferă roșul, există un parfum floral de orhidee și cedru. Puteți alege aroma de coacăze din cele fructate. Pentru cele care preferă verdele există parfumuri care evocă un sentiment de viață, precum iasomie, portocală și violete. Preferă mai degrabă albastrul? Atunci, cel mai probabil îi va plăcea un parfum cu miros de citrice, mere sau lăcrămioare.

 

Pontul nostru: Parfumuri de calitate, dar și produse cosmetice pentru piele, corp și păr sunt disponibile pentru dvs. în magazinul online Marionnaud. Vi se par mult prea scumpe? Atunci, folosiți cod promoțional Marionnaud și economisiți bani.

 

Are un anumit parfum sau o marcă preferată?

 

Alegerea unui cadou de Crăciun va fi și mai ușoară dacă mama dvs. are deja o aromă preferată. Trageți cu ochiul să vedeți ce produse cosmetice folosește cel mai des. Se regăsesc în ele arome florale, dulci sau fructate? Și care anume? Sau preferă un miros proaspăt de citrice? Marca de produse cosmetice pe care le folosește cel mai des vă poate ajuta să alegeți parfumul potrivit. Dacă veți găsi și un parfum sub această marcă, atunci puteți crea un set complet combinat cu alte cosmetice. Și iată că, deja aveți cadoul de Crăciun potrivit pentru mama dumneavoastră.

 

 

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii